Thursday, April 8, 2021

Facemask Sinar Harian

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam ada kawan kongsi dekat Facebook mengenai facemask dari Akhbar Sinar Harian, maka gigihlah Sha pergi cari.. Sha beli dua suratkhabar sebab nak dapat dua facemask.. Mujurlah beli dua, satu pakai untuk joint peraduan dan satu lagi nak simpan buat kenangan.. hehehe.. Sha tak sangka pula ada peraduan, mula tu beli sebab nak buat koleksi dan kenangan je.. Lepas dah beli tu tengok dekat sampul dia ada peraduan swafoto dan kongsi di media sosial.. Sha pun pakai dan kongsilah..


Dua sekali Sha beli..

Dalam sampul merah tu ada sekeping facemask..

Menarik dan cantik sebab ada logo Sinar Harian tu je..

Berselfie kita bersama facemask.. Dah pakai, koyak dan buang.. Mujurlah ada sekeping lagi.. hehehehe.. Geleng kepala encik suami nengokkan bininya gigih cari suratkhabar Sinar Harian nak dapatkan facemask tu.. 

12 comments:

  1. wowww nak kena cari jugak ni 😂😂😂

    ReplyDelete
  2. Memang gigih kaksha mencari. Menarik sebab ada logo tu kan. Biasa lah perempuan bab macam ni suami kena faham. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. kan fiza..
      yup.. logo dia tu buat facemask tu menarik..

      Delete
  3. Cantikkk facemasknyaaa, kalau dia bagi yang kain boleh basuh dan pakai balik kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab cantik tu yang gigih pergi cari.. hehehe..

      Delete
  4. wahh facemask gratis nih mak., masih ada lagi ke promo facemask kalo beli sinar harian nih., skrg org dh x baca suratkabar ., huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak sure wak.. Hari ini dah tak membeli.. kikiki..

      Delete
  5. Menarik sha..mungkin sstgh tempat je kot..tgk ayah beli xde pun hahaha

    ReplyDelete
  6. area office ni takde yang jual newspaper. Menyinggah petronas pun jarang. Cantik lah facemask dia

    ReplyDelete
  7. nasib baik laa ada paper nya ya.. kalau takkk hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »