Saturday, April 24, 2021

Mesyuarat Agong PIBG Sekolah Amani & Imani

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Mesyuarat norma baru pagi tadi.. Menggunakan Google Meet dan Youtube sahaja.. Untuk ibu bapa yang ingin mengutarakan pendapat atau soalan diminta masuk di Google Meet, untuk yang hadir sekadar mendengar bolehlah ikut di Youtube.. Bila buat mesyuarat macam ini lebih selesa dan selamat.. Lebih ramai yang boleh sertai sebab boleh guna telefon/laptop/desktop/tab.. Sambil memandu pun boleh dengar apa yang dibincangkan dalam Mesyuarat ini.. Kekurangannya mungkin pada internet yang kurang laju atau tersekat-sekat.. Faham-faham jelah ada sesetengah tempat line internetnya kurang cantik.. hehehe..

Proses pembentangan usul dan pengesahan minit pun berjalan laju je.. hehehe.. 

6 comments:

  1. Begitulah norma yang perlu kita follow sekarang. sangat berbezaaa. namun kita tiada pilihan. T.T

    ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Mudahnya bila dunia di hujung jari. cepat dan pantas.

    ReplyDelete
  3. Senang online je macam ni kan :)

    ReplyDelete
  4. bab line internet laju dgn tak tu... mmg kena sabar laa kalau terjadi... sabtu lps kelas zoom sy pun tergendala. igt kn line rumah yg problem rupanya line internet cikgu. hehehe

    ReplyDelete
  5. segalanya dihujung jari sekarang kan. Senang juga cuma internet kena laju la

    ReplyDelete
  6. senang ja mcm ni kan, takyah nak kena hadir ke sekolah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »