Thursday, April 1, 2021

Goodreads | Bacaan Mac 2021

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Masih lagi setia dengan ebook, Sha membaca di aplikasi PNM e-Reader.. Owh ya, kalau nak tahu macam mana nak membaca menggunakan PNM e-Reader, bolehlah baca di entry Tutorial PNM e-Reader.. Pemilihan buku semakin banyak dan terbaru.. Memang puas hati.. Buat masa ini Sha agak berfikir-fikir sebelum membeli buku baru.. Rak buku dah overloaded dan budget agak ketat.. Kalau ada yang berbesar hati nak bagi Sha buku untuk Sha ulas dan siarkan di blog, bolehlah email atau whatsapp.. Sha terima je untuk buat review buku.. Owh ya, ada satu tajuk dibawah merupakan hadiah untuk Sha buat review..




16 comments:

  1. Rak buku MY masih banyak kosong ni... sha beli... lepas tu pos kat akak... nnt akak simpankan kat rak...hahaha

    ReplyDelete
  2. sha pun ada juga usha usha pnm tapi tulah yang berkenan selalu kena masuk wishlist 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masuk wishlist ini selalu.. hahaha.. 😂😂

      Delete
  3. Banyaknya buku yang Kak Sha baca bulan lepas.

    ReplyDelete
  4. Tahniah Sha 👏🏽
    Banyak sungguh bacaan Mac Sha.

    Saya bulan ni la terlajak beli buku, tak tahan tengok promosi. Pastu rasa nak simpan untuk koleksi sendiri, sudahnya banyak la borong bulan Mac.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Ujie..
      Sha nie memang pejam mata tengok sana sini jualan murah buku.. hahaha.. seram..

      Delete
  5. Tak dapat bayangkan buku yang overloaded. Tapi kan kaksha, kalau buat mini library best tu. Banyak koleksi buku :)

    ReplyDelete
  6. good job kak sha!!! haahaha ebook ni best tapi klu physical book lagi best kan

    ReplyDelete
  7. saya buku fizikal pun payah nak habis ni kan pula e-book hehehehe

    ReplyDelete
  8. Terbaik sha!! selutee habis ni...buku syaz pun bertatih saya nk habiskan..punya la xde masa saya nih..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »