Saturday, March 6, 2021

ebook | Aku, Kau & Bola: Masa Tambahan oleh Artis-artis Komik-M

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik ini ada 10 cerita yang menarik mengenai bola.. Ada beberapa yang melekat dihati dna mengancam pada Sha.. Yang lain-lain tu pun okay juga.. 

Coach Pink antara cerita yang berjaya mengundang 2 rasa pada Sha yang membaca.. Jangan terlalu cepat menjatuh hukum bila melihat cikgu kita yang seolah-olah nampak lembut tapi kenali dahulu barulah boleh jatuh hukum.. Macam pepatah Inggeris "Don't Judge A Book By It's Cover"... Gitu.. satu lagi rasa sangat kelakar.. hahaha.. Serius membaca tapi diselitkan jenaka yang menarik..

Sha baca dan selesai pada 05.03.2021..

Sha baca menggunakan aplikasi PNM e-Reader
Published April 22nd 2011 by PTS Pop Sdn Bhd, Komik-M

6 comments:

  1. Akak baca entri ni tetiba teringat pada Anies dan Sal yang kaki bola itu 😊

    ReplyDelete
  2. Rasanya pernah baca lama dulu. Memang best. Bukan kaki bola pun enjoy sebenarnya

    ReplyDelete
  3. dapat kat anak saya mesti suka ni

    ReplyDelete
  4. ada mention team Liverpool x?😊😊

    ReplyDelete
  5. Coach dia lembut eh ? waaa menarikkkkk !

    ReplyDelete
  6. Bacaan yang menarik dan ada pengajaran yang boleh diambil :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »