Sunday, March 28, 2021

Aiskrim Nestle: Oreo Sandwich

Assalamualaikum..
Hye semua..

Agak susah nak jumpa aiskrim Oreo ini.. selalu yang jenis berbatan tu je.. Yang jenis sandwich ini limited betul.. hehehe.. Sha beli bila pun tak ingat, baru ingat nak makan.. Sedaplah.. Macam makan biskut oreo yang dicampur aiskrim vanila.. Biskut dia tak adalah rangup tapi lembut mengapit aiskrim vanila yang vanilla yang tebal berkrim dan penuh dengan cebisan biskut oreo.. Kalau anda sukakan oreo, anda pasti akan suka aiskrim ini.. 


Inilah rupanya bila dah keluar dari bungkusan..
Dua keping biskut oreo yang besar mengapit aiskrim vanila yang mengandungi cebisan oreo..

8 comments:

  1. sedap ni kak sha, wajib ambil kalau nmpk dalam kedai... addicted

    ReplyDelete
  2. Sedappppp, pernah makan yang kawan punya then terus beli satu untuk diri sendiri hahaha

    ReplyDelete
  3. ada nampak, belum try lg..

    ReplyDelete
  4. kedai kat rumah sy byk sha... nmpk nya ramai x mkn ais krim ni lg heheheh

    ReplyDelete
  5. Memang susah nak jumpa. Tak jumpa lagi nih. huhu

    ReplyDelete
  6. nak jugak makan tapi ada yang kata biskut dia jadi lemau sebab aiskrim tebal.

    ReplyDelete
  7. Betul. Susah nak jumpa tapi kalau jumpa nanti. Nak try la :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »