Sunday, March 14, 2021

Mighty White: Cream Roll Made With Milo

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tak beli roti ini tapi kawan pejabat yang bagi.. Dia beli dekat Petronas.. 1 bungkus ada 3 buku roti ini dalam 2 ringgit lebih katanya.. Sedap rotinya.. Rasa coklat dan krim dia rasa milo.. Memang bestlah makan.. Lembut je rotinya, krim dia pun tak adalah terlalu manis.. Ada yang dah cuba? Okay ke?

7 comments:

  1. ok..boleh try nanti. tapi belum nampak bayang kat sekitar sini

    ReplyDelete
  2. Tak pernah tengok and beli huhuhu, tapi kalau rasa krim milo ni mesti sedapppp.

    ReplyDelete
  3. Teringin nak cuba tapi belum jumpa lagi

    ReplyDelete
  4. rezeki kawan office bagi !! indahhh hidup hehe kan

    ReplyDelete
  5. Wah, dengan milo! Akak belum pernah nampak sebelum ni.

    ReplyDelete
  6. wahh bagusnya MILO dah team up dengan brand lain. tak pernah rasa lagi

    ReplyDelete
  7. Menarik ni! boleh cuba ..setakat ni xnampak lg kat kedai2 bdekatan.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »