Thursday, March 4, 2021

Ulang Tahun Kelahiran Nur Imani..

Assalamualaikum..
hye semua..

Malam semalam Sha sambut ulang tahun kelahiran Nur Imani yang ke 8.. Udah darjah 2 dah dia.. Makin tinggi, makin banyak akalnya dan makin petah tutur katanya.. Semalam memang beri dia pilihan nak makan apa, hadiah apa.. Imani minta pizza dan komik sebagai hadiah.. Bawalah ke kedai buku petang semalam dan dia pilih komik terbitan Komik-M.. Masuk kereta terus membaca.. Tak sempat sampai ke rumah..

Alhamdulillah ada rakan encik suami belanja Imani kek.. Topper tu Sha tempah dengan rakan sekerja.. RM5 je..

Pizza pilihan Imani.. Sha beli pizza express ini dekat depan pintu masuk Pizza Hut.. RM12 sekotak saiz regular.. Puas hatilah bila tengok cheese penuh di permukaan pizza dan rotinya sangat lembut.. Imani tu tengah fokus dekat kad ucapan dari Sha, ayahnya dan kakak..

Inilah kad tu.. Sha tempah dengan Kak Farah.. Pemilik blog From FAMF Tower..

13 comments:

  1. Selamat Hari Lahir Imani, moga jadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat...
    sedap nengok kek dan pizza hut tu, kad tu pun cantik

    ReplyDelete
  2. Selamat hari lahir Nur Imani! Semoga menjadi anak yang solehah, dimurahkan rezeki yang melimpah ruah, berjaya dalam kehidupan dan pelajaran & sihat selalu! :)

    ReplyDelete
  3. Hepi birthday Imani! Semoga menjadi anak solehah

    ReplyDelete
  4. Dua cake dia dapat !! happy birthday girl :)
    may all dreams will be fullfill for you :) aminnnn

    ReplyDelete
  5. Selamat hari jadi dik..Moga membesar menjadi anak yang solehah, bawa mak ayah ke Syurga
    Ammin..

    ReplyDelete
  6. Happy birthday Nur Imani. Murah rezeki dia dapat macam-macam sempena Birthday.
    Semoga membesar menjadi anak yang solehah dan dipanjangkan umur dengan segala kebaikan. Aaminn

    ReplyDelete
  7. happy belated birthday imani.. dh besar pun. sekali sekala ikut kehendak anak tak salah
    cantik kad kak farah buatkan. berapa semua tu?

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday, Amani! Aunty doakan Amani membesar jadi anak solehah yang pintar, kebanggaan ibu ayah.

    Ada rezeki kita jumpa nanti, aunty will treat you and kakak with some ice-cream and cookies, okey. 😘😘😘

    ReplyDelete
  9. Makin cantik dan manis si puteri bongsu ni 😊
    ... dan akak rasa akak tertukar, salah taip nama Imani kat komen sebelum ni πŸ˜…

    ReplyDelete
  10. dah darjah 2 dpt 2 kek ya imani? hahah abis laa kalu dah darjah 6 nnt... btw happy birthday nur imaniπŸŽ‚πŸŽ‰

    ReplyDelete
  11. Happy birthday Nur Imani. Semoga menjadi anak yang solehah dan berjaya dunia akhirat :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »