Saturday, March 13, 2021

Minuman | Frenche Roast: Salted Karamel Latte

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ternampak tin oren ini di rak air kedai ECO.. Terus Sha capai 1.. Teringin pula nak rasa.. Dengan warna tin yang menyerlah, rasa kopi susu ini tak manis sangat.. Terasa karamel masin tu dalam setiap tegukan air ini.. Puas hati Sha minum.. Boleh beli lagi ini buat stok dekat rumah.. Lama tak pergi kedai ECO, banyak dah barang baru.. Selain karamel masin ini ada lagi rasa lain tapi kita beli trip berikutnya pula.. 

Harganya RM2.10

7 comments:

  1. Nanti boleh try, dah lama nak try tapi takut tak kena dengan anak tekak hahaha

    ReplyDelete
  2. manis tak.. kite takut caremel kan selalu manis tak ingat hehe

    ReplyDelete
  3. ECO ni tempat berantu, klu masuk, susah betul nak kluar hahaha

    ReplyDelete
  4. Akak suka gak kopi Frenche Roast ni tapi yang ini belum pernah cuba lagi.

    ReplyDelete
  5. macam nice je rasa gabungan kopi dengan karamel ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »