Friday, March 26, 2021

Random Photo #9 2021

Assalamualaikum..
Hye semua..

Bertemu lagi dalam entry bergambar.. Mood membaca belum ketemu lagi.. hehehe.. 

Beli mask lagi.. hahaha.. Kali ini Sha beli mask dewasa (I LOVE MALAYSIA dan Mixed 5 warna) dan mask kanak-kanak (pink dan hitam) Harga untuk semua ini RM37.62 tapi Sha bayar RM33.40 je sebab tolak coins yang duk kumpul dekat shopee tu.. Masih berbaloi pada Sha sebab sekeping mask ini dalam 15 sen camtu..

Shampoo ini memang bagus dan serasi dengan anak Sha Nur Amani.. Kan sebelum ini Sha ada kongsikan di entry Kepala Amani di Serang Kelemumur tapi yang itu Amani pakai Extra moisturizing.. Kali ini Sha beli yang 2in1 sebab ada madu dan lebih wangi.. Sha beli di Shopee je, lebih murah berbanding beli di Farmasi atau pasaraya..

Terharu rasanya bila pelajar praktikal tempat Sha bagi dekat kami sorang satu surat penghargaan dan terima kasih.. Memang sweetlah.. Bila minta dia buat kerja, tak banyak bunyi.. Pandai je nak buat kerja tak payah suruh.. Memang rajinlah.. Semoga beliau maju jaya.. Aamiin..

Budak ini kan, Isnin dengan Selasa dia tak sekolah sebab tak sihat.. Hari Selasa petang Sha bawa dia datang pejabat.. Lepas tu Rabu petang kakak ada kelas koko secara Google Meet, Sha bawa pergi pejabat.. Imani pun nak mengikut sekali.. Lepas tu bila duduk dekat pejabat dia duk mengacau Sha buat kerja.. Geram je nengoknya dengan mulut yang tak berhenti mengomel..

Makan laksa sedap, mak pengasuh anak-anak Sha bagi.. hehehe.. 

Beli Choco jar dengan rakan sekerja.. Sedap dan murah.. RM5 je sebekas..

Ini pun Sha beli dengan rakan pejabat.. Bekasnya besar lagi tapi Sha bubuh dalam bekas ini untuk tinggal di pejabat.. Lebihnya bawa balik rumah.. hehehe.. 1 bekas sederhana besar, RM13 je..

6 comments:

  1. Facemask dah jadi keperluan sekarang :)

    ReplyDelete
  2. Nak try jugaklah Selsun Blue tu. Saya pun masalah kelemumur

    ReplyDelete
  3. kita pun asyik restock facemask 😂 pening dah nak beli warna apa 🤪 sedapnya chocojar tu!

    ReplyDelete
  4. atie pakai juga selsum blue dulu, tapi kepala atie mmg confirm enzyme kan, so kena pakai sebitar

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »