Sunday, March 21, 2021

Drama Currently Watching

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha kurang minat sebenarnya ikut drama yang masih bersiaran namun drama-drama ini agak menarik perhatian Sha.. Drama China ini ditayangkan di Youtube dan ada sarikata Bahasa Inggeris.. Bila dah terjebak dengan drama yang tengah bersiaran memang kena sabarlah.. Tapi kira nice jugalah bila ada di Youtube.. Senang nak tonton..

Ada antara drama dibawah ini yang sedang anda tonton?? Kongsilah diruang komen..

Word Of Honor - 36 episod
Sekarang ini dah sampai episod 15.. Setiap minggu 4 episod.. Boleh klik SINI kalau nak tonton.. Sha baru tengok sampai episod 8..

Killer and Healer - 37 episod
Sha baru lagi tengok sebab kisah polis dan doktor, baru sampai episod 10.. Sekarang dah episod 18.. Nak tengok?? Klik SINI..

Rattan - 30 episod
Drama ini baru 7 episod.. Sha baru berjaya layan episod 1 je.. hahaha.. Best sebab drama fantasi.. Boleh tengok di SINI..

Drama di bawah ini dah hampir habis dan dah habis ditayangkan tapi masih belum habis Sha tonton.. Drama ini ada yang Sha tonton di platform iQiyi dan juga secara atas talian.. 

Ultimet Note ini baru tengok sampai episod 5 je.. hehehe.. Ada 37 episod dan setiap episod tu mendebarkan..

Chocolate ini baru tengok sampai episod 8.. Ada 16 episod yang penuh emosi.. Tu yang macam stuck nak tengok.. hahaha..

Drama Jepun ini bertajuk Kimi to Sekai ga Owaru Hi ni.. Cerita pasal zombie.. Sha baru berjaya tengok sampai episod 2.. Dah nak habis.. Kalau tak silap hari ini keluar episod akhir tapi ada season 2.. Drama Jepun ini macam tu lah.. Best je mesti ada sambungan.. Sha stop sebab agak menakutkan.. Zombienya hyper dan ganas..

11 comments:

  1. eh..kacak kacak juga heronya..boleh la layan nnt

    ReplyDelete
  2. byknyaa kak sha tgk ... haha on going selalu mmg sakit hati nak tgg weekly kan ! sabar ja la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tu yang membaca dah kurang..
      Memang kena banyak sabar dengan drama yang ongoing ini..

      Delete
  3. macam best 3 drama yg atas tu tapi macam biasa bagi subtitle complete dulu. selalu drama di yoyo atau youku ni subtitle dia keluar lambat giler, penat betul nak tunggu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dekat Youtube syok layan sebab dia dah bubuh siap sarikata..

      Delete
  4. Tak minat drama bersiri lak dah tua-tua ni. Malas nak follow. Hehe. Selamat menonton

    ReplyDelete
  5. Selamat menonton­čî╣­čî╣

    ReplyDelete
  6. x de satu pun sy tgk hehehehe... sabtu ahad pun penuh dgn kerja hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »