Wednesday, March 17, 2021

Pokka Coffee: Premium Kopi Susu Vanila

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap rasanya kopi campur vanila.. Rasa kopi tu lebih lembut dan wangi.. Memang bestlah.. Tak sangka dah makin banyak flavour dari pelbagai jenama.. Ada yang sedap dan ada juga yang macam tak kena.. Tapi yang ini memang best.. Nak lagi sedap tuang dalam cawan tambah ais, memang lagi best rasa dia..

RM2.10 sahaja di kedai ECO..

6 comments:

  1. Nampak macam sedap je..x tau la boleh minum dah coffee ke belum

    ReplyDelete
  2. dulu hari hari minum pokka, wonda dan enscafe. sekarang... dah berhenti minum air kopi dalam tin. sesekali je lah,...

    ReplyDelete
  3. Sedap ya nanti nak cubalah.

    ReplyDelete
  4. alaaaa nak rasa vanilla dia tapi tanak susu dia huhuh

    ReplyDelete
  5. Ok. Next time pergi Eco nak try beli ni. Selalu beli Old Town Caramel tu je.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »