Tuesday, March 23, 2021

Random Photo #8 2021

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buat apa je tu?? Kita layan entry bergambar jelah ye.. Tak tahu nak update apa sebenarnya.. 

Yeah!! Jumpa dah Mighty White: Cream Roll made with milo.. 3 pcs ini RM2.80 tapi encik suami tak berapa suka.. hehehe.. Manis katanya..

Jemput makan nasi tomato sebagai brunch.. hehehe..

Aneka kuih untuk sarapan pagi..

Cikgu Amani hantar dalam whatsapp group kelas.. Anak-anak ini kena buat model haiwan imaginasi dengan bahan terbuang..

4 buah Sha beli dan sebuah tu Sha dapat sebagai hadiah untuk review.. Koleksi baru untuk tahun 2021..

Sambal sotong cumi.. Agak masin rupanya sotong ini.. Kenyal dan okaylah.. hehehe.. Pertama kali cuba masak dan makan.. Sedap lagi sotong kering.. Ataupun mungkin Sha tak pandai masak.. hehehe..

Maggi Mamee Chef Tomyam tambah Kimchee sedap dan udang.. Pergh!! Memang ohsemlah.. 

Budak tak puas hati.. Dia lupa ada kerja sekolah matematik.. Mujurlah mak baca whatsapp, jenuh pujuk suruh dia siapkan kerja sekolah.. hehehe.. Kakak rajin tolong gosokkan baju sekolah adik..

10 comments:

  1. Aneka kuih muih tu sy suka..
    memang tak puas hati adik tu..hehe

    ReplyDelete
  2. Saya suka roti tuhhh!!! Hihi...

    ReplyDelete
  3. Banyak gambar makanan ni hahaha, terliur pulak tengok kuih muih tuu :D

    ReplyDelete
  4. x pernah beli and cuba sotong cumi tu, Sha.
    berkali-kali terasa mcm nak beli tau, tapi still tak beli :) ha ha ha...
    masin ekk?

    aduh, ada plak gambar maggi gitu menarik!!!
    makanan ni satu2nya yg dgn tgk gambar, buat kita nak makan, kan.
    dgn aneka aksesori nyer tu. oh my God! sedap.

    ReplyDelete
  5. kuih muih pek tu, nice kan.
    kat famili store pun kebetulan ada kiosk yg jual gitu tau, Sha.
    mudah kan kita.
    skit skit beli. harga pun berpatutan :)

    ReplyDelete
  6. Banyak novel baru Kak Sha bulan ni. Tak sabar nak baca review.

    ReplyDelete
  7. rajinnya kakak iron baju... atie org yg plg malas nak iron.. bg sebakul baju lipat tak apa lagi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atie kak shida rela iron dari kain sebakul hahaha ^_^

      Delete
  8. masam betul muka adik tu.kerja sekolah tak siap tak boleh main yea?
    hehehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »