Thursday, March 11, 2021

Kejutan Istimewa dari Blogger Anies

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam lagi parcel ini dah sampai cuma Sha baru ambil pagi tadi.. Seperti biasa disebabkan Imani dah nampak makanya buku comel dengan beg tu Imani dah cop dulu.. Happy mask tu mak punya dengan kakak Amani.. dah kakak Amani tanya macam-macam pasal happy mask tu, kita bagilah kakak Amani pakai sama.. kikiki.. 

Terima kasih Anies untuk kejutan istimewa ini.. Terharu Sha.. Ada saja tanda ingatan dari Anies buat Sha dan budak berdua ini.. semoga Allah limpahkan rahmatnya buat Anies.. Aamiin..

Owh ya gais.. Jangan lupa berkunjung ke blog Anies ye.. Anies rajin cerita pasal aktiviti travel beliau.. Bolehlah nak dapatkan tips ke, nak survey tempat ke.. Jom ke blog Anies..



10 comments:

  1. Alhamdulillah. Tahniah KakSha. Semoga murah rezeki Anies. Aaminn

    ReplyDelete
  2. Happy mask tu elokkkk, selalu pakai pastu notebook unicorn tu cute gila! :D

    ReplyDelete
  3. Kejutan yang menyeronokkan.

    ReplyDelete
  4. Wah.. Blogger Anies memang suka bagi kejutan. Kalau rumah dekat pun dia datang bagi hadiah.

    ReplyDelete
  5. camtikkan kak sha? sayang betul atie nak guna huhuhuh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »