Thursday, March 11, 2021

Pra Tempah Novel Kenzi X Embun oleh Anna Lee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha hadiahkan diri sendiri buku terbaru dari penulis Anna Lee.. Setakat ini belum miss lagilah buku Prolog Media.. Buku terbaru ini dah lama diwar-warkan di group FB oleh penulis.. Memang dinanti-nantikan.. Bila penulis tunjuk cover dia terus jatuh cinta.. Cantik kot warna dia.. Kebetulan ada lebih duit, Sha terus pra tempah melalui Shopee.. Sha buat bayaran pada 28 Feb 2021 dan buku selamat sampai ke tangan pada 10.03.2021.. Tak adalah lama menunggukan.. 

Kotak hadiah yang mendebarkan jiwa..

Isi dalam kotak.. Buku yang berbalut cantik, pen, candy, penanda buku dan beg kecil..

Cantikkan lcover dia.. Ada nota ringkas dan tandatangan penulis di bahagian dalam..

6 comments:

  1. ya laa cantik la cover buku dia :)

    ReplyDelete
  2. bagus team marketing dia buat mcm ni ;-)

    ReplyDelete
  3. cantiknya box dia. belum dapat lagi, tengah menunggu buku saya sampai :)

    ReplyDelete
  4. Selamat membaca KakSha. Cantik box dan cover buku. Siap ada gift lagi tu.

    ReplyDelete
  5. favorite penulis kak sha eh anna lee ni?

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »