Monday, March 8, 2021

Drama China | Hello, My Youth (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha tonton drama ini di Youtube.. Youtube dah rangkumkan semua episod dalam satu video, senang nak tengok.. hehehe..

Kisah remaja sekolah/kolej yang duduk asrama dan nakal di dalam kelas.. Kalau tengok drama ini memang boleh buatkan kita mengingati kenangan zaman sekolah.. Sweet, nakal dan juga aktiviti bersama kawan-kawan.. Bolehlah layan santai-santai sebab tak adalah serius sangat dramanya.. Kenakalan zaman sekolah.. hehehe.. 

Drama: Hello, My Youth
Also Known As: Welcome High School Students, Hello My Youth, Huan Ying Guang Lin Gao Zhong Sheng
Genres: Friendship, Comedy, School, Youth, Drama
Country: China
Episodes: 20
Aired: Jan 11, 2021 - Jan 20, 2021
Aired On: Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday
Original Network: Youku
Duration: 6 min.
Follows several first-year students’ lives as they experience both humorous and serious situations.


7 comments:

  1. Nice.....
    Haduh dah banyak watching list saya ni :)

    ReplyDelete
  2. zaman sekolah zaman paling best. Seronok, ada saja kenangan dengan kawan-kawan. nakal tu mesti ada sikit sikit :)

    ReplyDelete
  3. semua handsome2 ni, boleh cuci mata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya fikir benda yang sama! cuci mata :P

      Delete
    2. cerita pun pasal zaman sekolah kan, mesti best cerita ni

      Delete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »