Thursday, March 25, 2021

Kerja | Kursus Pemantapan Akta 174

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Hari ini berjaya menyertai satu lagi kursus anjuran tempat kerja Sha.. Kursus yang melibatkan peserta dari kesemua poli yang ada di Malaysia tapi kebanyakkan pesertanya adalah dari Poli Sha berkerja.. Alhamdulillah, bertambah lagi ilmu untuk Sha..

Kursus dijalankan secara atas talian menggunakan aplikasi Microsoft Teams, salah satu aplikasi penting sejak PKP bermula.. Sedikit demi sedikit kita berevolusi mengikut keadaan.. Kalau anak-anak belajar menggunakan aplikasi Google Meet, mak ayah pula berkerja dan berkursus menggunakan Microsoft Teams.. hehehe.. Teknologi digunakan sebaiknya untuk tujuan kerja dan juga pembelajaran..



8 comments:

  1. byk kursus online je skrg.. mmg best tp lg seronok kalo dpt kursus bersemuka..
    blh jmpa kwn2 seangkatan yg jauh di mata.. hihi

    ReplyDelete
  2. Kalau sebelum PKP, seronok kursus sebab ada makan2

    ReplyDelete
  3. skrg dh adapt dh kursus dpn pc... seronok jugak mkn minum tapau sendiri hidang dpn pc.. hihihi

    ReplyDelete
  4. jimat belanja bila berkursus on9 sbb x perlu memandu ke sana ke sini.

    ReplyDelete
  5. Jimat duit company kalau kursus online ni. Haha

    ReplyDelete
  6. best kan kalau dpt join kursus mcm ni, tambah ilmu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »