Tuesday, April 13, 2021

Promosi Ramadan FIXI

Assalamualaikum..
Hye semua..

Buat yang meminati buku-buku terbitan FIXI bolehlah ke Google Play Books sebab FIXI buat promosi sempena Ramadan.. Walaupun bukan semua buku tapi 16 buah buku yang ditawarkan menarik dan berbaloi dimiliki.. Sha jumpa promosi ini di Instagram Buku FIXI.. Sha dah baca Eblys dan Telaga.. Philanthropists dan Ular Sha dah beli sebelum promosi tapi tak sempat lagi baca.. hehehe.. Sebulan promosinya, sempat kot kumpul duit untuk beli.. hahaha.. Pi lah terjah Google Play Books kalau berminat..

Promosi ini sampai 11 May 2021..

16 comments:

  1. Ramadhan Kareem buat sha sekeluarga.. mudahnya promo buku

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, sebulan promo ni..boleh lah kumpul-kumpul dulu ni :)

    ReplyDelete
  3. murah saja , boleh di usha...
    selamat berpuasa kak

    ReplyDelete
  4. Peminat buku fixi boleh borong sakan ni.

    ReplyDelete
  5. 16 buah buku!!! wowww, banyak tu kak. GV teringin nak jadi penulis novel disebabkan FIXI la. GV suka genre novel keluaran FIXI yang konsep indie novel dan bukan arus perdana punya jalan cerita, ia sesuai utk pembaca yang open minded dan bersifat rasional. hihi.

    ReplyDelete
  6. Wahh ada promo ni, murahhh kalau RM5. Memang wajib beli. Buat stok membaca hahaha.

    ReplyDelete
  7. Wah! Kaki buku tentu tak lepas peluang untuk beli.

    ReplyDelete
  8. tengah banyak kerja ni... tak sempat langsung nak usik novel

    ReplyDelete
  9. dah baca Sumpah, yg lain belum lagi..hehe

    ReplyDelete
  10. Ika dah baca sempurna, eblys, penjara, philanthropists & sumpah :) nak beli lagi 4 ebook heeee

    ReplyDelete
  11. fixi atie pernah baca GANTUNG ja ! atie suka gila cita tu

    ReplyDelete
  12. Selamat membaca di bulan puasa ni tak rasa lama sgt menunggu waktu berbuka

    ReplyDelete
  13. murah sangat tu... mmg boleh memborong ni heheeh

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »