Wednesday, April 21, 2021

Makanan | Roma: Malkist Keju Tabur

Assalamualaikum..
Hye semua..

Biskut yang sedap, mewah dengan rasa cheese.. Tapi maaflah tak ingat berapa harganya.. hehehe.. Sha makan biskut ini sebagai snek lepas solat.. hehehe.. Kawankan pula bersama secawan nescafe panas, pergh!! Memang mantaplah.. hehehe.. Sha beli dekat Pasaraya Sakan Kg. Gajah.. Dekat area rumah Sha ini tak ada pula nampak kedai atau pasaraya jual..

Cantikkan pek dia..

Dalam satu pek besar ini ada 10 pek kecil.. Senang nak bawa ke mana-mana ini..

Dalam 1 pek kecil ada 3 keping biskut..

5 comments:

  1. Pernah makan biskut Roma yang kelapa je. Tak pernah jumpa lagi yang perisa keju ni.

    ReplyDelete
  2. menarik nih... tak pernah jumpa lagi biskut yang jenama roma ni, biasa yang cream crackers je

    ReplyDelete
  3. Nampak sedap juga ya. entah kat sini ada ke tak. nak kena cari hee

    ReplyDelete
  4. Akhirnya dpt juga mkn hehehe. Penangan tgk blog nina

    ReplyDelete
  5. ini boleh habis sehari saja.. hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »