Sunday, April 11, 2021

ebook | Lawak Kingdom 01 by Keith

Assalamualaikum..
Hye semua..

Komik yang kelakar dan menggembirakan.. Himpunan komik dari pelbagai penulis dalam satu buku bertemakan sekolah.. Memang layanlah.. Sebab ada pelbagai watak dan isi.. Sesuailah dengan tajuk dia tu.. Buat santai-santai di hujung minggu..

Sha baca dan selesai pada 10.04.2021

Sha baca menggunakan aplikasi PNM e-Reader..
Published February 2014 by Gala Unggul Resources Sdn. Bhd.

9 comments:

  1. memang best komik ni, dulu pinjam dengan kawan haha

    ReplyDelete
  2. Oh, PNM pun ada ebook Lawak Kampus nie. Terbaik la kak. hihi

    ReplyDelete
  3. sha... PNM ereader ni free ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Free je kak.. aps dia kena download dekat google play..

      Delete
  4. santai2 dihujung minggu skali skali baca topic yg tak berat, best :)

    ReplyDelete
  5. Memang best tauu komik ni. Dulu selalu lah pinjam dengan kawan hahaha

    ReplyDelete
  6. Ok.. ninmmg favourite anak akak tapi xtau Pula boleh baca online

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »