Sunday, April 11, 2021

Tak Boleh Guna Emoji

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pagi-pagi ini saja nak buat luahan perasaan.. Walaupun bukanlah besar pun isunya tapi nak cakap juga.. Sha bila menonton video lagu, drama atau apa je yang menarik dekat Youtube selalunya akan like video tersebut.. Sesekali je Sha akan tinggalkan komen.. Tapi kadang-kadang ada masanya tak tahu nak convey perasaan tu macam mana, Sha tinggalkan emoji je.. Emoji tu lebih mudah dan menepati apa yang kita rasa.. Sekali kena sound pula.. Tak boleh tinggalkan emoji.. Ah sudah.. Yang sound tu pula bukanlah pemilik video pun.. Tak faham Sha.. Tapi yelah manusia kan.. Macam-macam perangai.. Ada je yang tak kena.. Korang pernah kena juga ke?? Kongsilah kat komen.. Boleh sama-sama kita meluah perasaan.. hehehe..

Siap ada thank you lagi..

11 comments:

  1. Pelikk betul tak boleh guna emoji, adoii macam macam perangai sungguh manusia ni hahaha. Bertabahlah kak sha, saya tak pernah lagi kena macam ni hahaha.

    ReplyDelete
  2. lahhh takboleh guna emoji pulak 🤦🏿‍♀ pelik betul

    ReplyDelete
  3. Pulak dah tak boleh komen emoji. Mungkin ada sebabnya kot. Takpe, fikir positif kaksha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah.. kalau dia explain bolehlah kita edit komen tu.. ini tak bagi sebab pun.. 😅

      Delete
  4. Eh eh, tuan punya video pun tak cakap apa, dia yang lebih ye. Kalau Sal, reply komen tu pastu taruk emoji banyak-banyak biar dia sakit hati. Hehehe

    ReplyDelete
  5. ok this is so funny, takleh tinggalkan emoji ! then bukan owner plak tu, pelikkk

    ReplyDelete
  6. x penah pulak tgk komen mcm tu... tp pelik jugak tuan rumah x sibuk dia pulak yg sibuk ek larang itu ini

    ReplyDelete
  7. Jgn dilayan.. jom tinggal emoji kat YouTube mama sukaaa

    ReplyDelete
  8. Akak abaikan jew kak komen sedemikian. huhu. Okey jew tinggalkan emoji kak. Happy happy kak. huhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »