Wednesday, April 28, 2021

ebook | Permainan Maut oleh Zura Anwar

Assalamualaikum..
Hye semua..

Adi dijemput untuk menyertai Permainan Penyamar dengan tawaran wang kemenang bernilai 1juta ringgit.. Tanpa berfikir panjang Adi menerimanya.. Selain Adi ada 9 orang lagi pemain.. Mereka perlu mencari penyamar yang bersembunyi diantara mereka untuk memenangi permainan ini.. Mereka dibawa ke tempat yang mereka sendiri tidak tahu dimana tempat itu berada dan diletakkan didalam istana.. Bermulanya permainan, satu demi satu dari mereka mati.. Saling tidak mempercayai hinggalah Adi ternampak sesuatu yang mencurigakan.. Apakah agaknya nasib Adi..

Sebuah novel yang mendebarkan dan penulis berjaya menyampaikan cerita dengan menarik.. Siapa penyamar juga berjaya disembunyikan.. Memang tak dijangkalah penyamar tu..

Sha baca dan selesai pada 27.04.2021..

Sha beli ebook ini dengan penulis dan baca menggunakan google play books..
Published December 2020 by Zura Anwar

5 comments:

  1. Unsur suspen berjaya mengikat pembaca hingga ke pembacaan terakhir1

    ReplyDelete
  2. Cerita macam ni laju laju baca sebab nak tahu ending dia :)

    ReplyDelete
  3. Dah baca ebook ni. Pengakhirannya memang tidak dijangka.

    ReplyDelete
  4. bestnyaaa klu kita takleh nak agak siapa yg jahat kan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »