Wednesday, April 7, 2021

Wordless Wednesday 2021

9 comments:

  1. skrg wak baca quran je., hafaz ayat2 yg pendek2., nk tdo pon leh praktis hafaz., aminn

    ReplyDelete
  2. dari sekolah memang minat membaca, alhamdulillah sampai ke tua masih minat membaca, tak kisah apa bentuk gaya bacaan memang akan layan

    ReplyDelete
  3. Teruskan amalan rajin membaca :)

    ReplyDelete
  4. buat catatan yg di baca,, ini pentinggg klu buku yg fakta :)

    ReplyDelete
  5. betol..jadikan amalan membaca ni satu kebiasaan

    ReplyDelete
  6. Allaaah..shida xdpt buat la begini sha...hahahaa aduhai @_@

    ReplyDelete
  7. baca sebelum tidur tu risky betul. kadang tu baru satu perenggan dah tidur dah

    ReplyDelete
  8. sy mmg 'kena' membaca setiap hari... cuma tu laa nak cari bacaan yg betul2 santai time weekend tu x ada... at the end jd laa mcm ni... blogwalking hahahah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »