Tuesday, April 6, 2021

Minuman | French Roast: Tiramisu Cappucino

Assalamualaikum..
Hye semua..

Berjumpa lagi dalam review minuman kopi.. Kali ini jenama French Roast berperisa Tiramisu Cappuccino.. Sedap dan tak manis.. Memang best bila minum dalam keadaan sejuk.. Boleh juga ditambah ais atau minum terus.. Rasanya yang tidak terlalu manis tu memang menjadi keaukaan Sha.. Sha beli di kedai ECO dengan harga RM2.10 untuk setin.. Sesekali kita tukar rasa kopi, tambahan pula sekarang ini ada pelbagai jenama dan rasa.. Bolehlah cuba dan cari yang mana serasi dengan kita..


5 comments:

  1. Sayangnya saya tak boleh minum kopi :)

    ReplyDelete
  2. Hehe rajin tukar-tukar perisa kopi.

    ReplyDelete
  3. Tiramisu cappucino..menarik gabungan dua tu. kalau kena dengan tekak okay lah kira lulus tu :)

    ReplyDelete
  4. kalau tiramisu ja, in mind mesti manis, tapi kak sha ckp tak.. so i need to try

    ReplyDelete
  5. shida kalau pi kedai eco..grab dulu peel fresh tu,murah sgt 2.10 kotak kecik tu..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »