Wednesday, April 28, 2021

Filem US | Zack Snyder's Justice League (2021)

Assalamualaikum..
Hye semua..

Pertama sekali... Filem ini panjang gila.. 4 jam kot.. Tapi best sebab lebih detail.. Hehehe.. Filem superherokan.. Apa je yang tak best kalau minat tu semua best.. Kali ini lebih terperinci dan stiap kerekter ada lebih masa di skrin.. Paling seronok tengok dah tentulah watak Barry Allen aka The Flash.. Kemain laju lagi terima tawaran Bruce Wayne aka Batman.. Suka dengar Batman jawab power dia adalah kekayaan bila Flash tanya apa power dia.. Hahaha.. Memang kaya sungguh.. Selamba je dia beli bank sebab nak bagi balik tanah mak Superman.. Hadoilah.. Menariklah filem ini cuma kena tengok sambung-sambung sebab panjang sangat.. hahaha

Zack Snyder's Justice League
2021 ‧ Action/Adventure ‧ 4h 2m
Fueled by his restored faith in humanity and inspired by Superman's selfless act, Bruce Wayne enlists newfound ally Diana Prince to face an even greater threat. Together, Batman and Wonder Woman work quickly to recruit a team to stand against this newly awakened enemy. Despite the formation of an unprecedented league of heroes -- Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg and the Flash -- it may be too late to save the planet from an assault of catastrophic proportions.

4 comments:

  1. Baru lepas tgk ni kelmarin...mmg penat tgk, panjang sgt kalah cite hindustan 3 jam..hehe

    ReplyDelete
  2. 4 jam ni kalau tengok wayang mau terkucil. Tak tengok lagi. Rasanya kalau tengok pun sekejap-sekejap

    ReplyDelete
  3. Kalau movie action superhero panjang pun takpe sebab tak bosan tengok. Ramai betul superhero ada dalam ni.

    ReplyDelete
  4. in the list, tapi tak tgk lagi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »