Monday, May 17, 2021

Dutch Lady: Kurma

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap.. Antara susu kurma yang boleh diterima tekak Sha selain Farm Fresh.. Harga tak ingatlah.. Belinya dah lama lepas tu lupa nak minum.. Ini pun baru teringat.. hehehe.. Gitulah dah berusia nie.. Sementara tunggu bubur nasi masak, kita laya susu kurma Dutch Lady ini dulu.. Rasa kurmanya yang mewah dan tak terlalu manis memang sesuai diminum semasa bersahur dan berbuka.. Ada yang dah cuba??


7 comments:

  1. Ada jumpa kat supermarket . Tapi belum cuba lgi

    ReplyDelete
  2. Nak cubaaaa tapi takut tak sedap macam farm fresh hehehe.
    Lepas baca ni, boleh la try lepas ni :D
    Murah daripada farm fresh kan kak sha?

    ReplyDelete
  3. Antara flavour kegemaran saya kalau beli susu Dutch Lady.

    ReplyDelete
  4. Susu kurma memang sedap. Saya suka goodday dan farm fresh :)

    ReplyDelete
  5. oh dutchlady pn dh ada susu kurma

    ReplyDelete
  6. Ada jumpa kat supermarket . Tapi belum cuba lagi. Biasa beli F.Fresh

    ReplyDelete
  7. selalu jumpa tapi tak pernah rasa

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »