Wednesday, May 26, 2021

Wordless Wednesday 2021

10 comments:

  1. Entahlah... fikir-fikirkanlah mana lebih utama. Kesihatan tidak dapat dibeli dengan wang ringgit.

    ReplyDelete
  2. Masing2 terpaksa self lockdown . Kes pun makin hari makin naik .

    Stay safe

    ReplyDelete
  3. banyak yg kerajaan kena difikirkan, kena timbang tara...kesihatan, ekonomi..kita yg kerja makan gaji ni mungkin tak terasa, tapi mereka yg berniaga kecil-kecilan mengeluh ttg keperitan hidup.

    yg penting kita jaga SOP..buat self lockdown..semoga Allah lindungi kita semua..

    ReplyDelete
  4. Yang penting disiplin diri sekarang ni. Jaga SOP dan stay home kalau tak ada urusan di luar. Sebab kita pun tak tahu siapa pembawa virus.

    ReplyDelete
  5. kalau tiada urusan memang duduk di rumah sahaja. suami tetap keluar bekerja kerana kontrak kerja tidak dapat lanjutan masa walaupun pandemik

    ReplyDelete
  6. memang kene self lockdown je skrg..iena pn wfh..tp adek keje site, terpaksa kua keje..dia pn jarang lepak ngan iena..selalu duduk bilik.

    ReplyDelete
  7. bila baca, lebih menjurus kepada soal ekonomi / kewangan... adakah duit lbh penting dan kesihatan tak penting? entah laa... bagi sy dua2 penting. tp untuk kemaslahatan umum sy pilih kesihatan. apa guna ada duit tp kesihatan merosot...

    ReplyDelete
  8. p/s esok sy smbg BW ya hehee

    ReplyDelete
  9. Kena support tindakan ni ekonomi Kita Makin terjejas teruk kalau pkp. PERlu education pada semu

    ReplyDelete
  10. ada baik dan buruknya kan sha..yg penting kita sendiri kena jaga diri sendiri..

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »