Wednesday, May 19, 2021

ebook | Encik Posmen oleh Ayeshah Amani

Assalamualaikum..
Hye semua..

Ebook ini dibuat oleh penulis dengan harga yang murah dan bertujuan untuk disumbangkan kepada tabung bantuan Palestine.. Sambil membaca sambil menyumbang.. Berminat whatsapp sahaja di  www.wasap.my/60176211857..

Ebook ini serius sempoi dan kelakar.. Watak Auni yang sengal namun manja berjaya menghiburkan hati Sha yang membaca.. Paling tak sangka bila orang yang rapat dengan Auni rupanya talam dua muka.. Huhuhu.. Kesengalan Auni dalam melalui hari berjaya menghiburkan Sha yang membaca.. Walaupun mempunyai masalah namun Auni bukan mudah mengalah.. Di kelilingi insan yang menyayangi dirinya membuatkan Auni berjaya dalam hidup dan bertemu jodoh dengan abang posmen yang kacak.. hehehe.. Bacaan yang sangat sweet..

Ebook ini Sha beli dengan penulis dan dibaca menggunakan aplikasi Google Play Books..
Published May 2021 by AM PUBLICATION

5 comments:

  1. Selamat hari raya!

    Jom join Giveaway Raya 2021 - Duit Raya by Bola Katok.

    https://bolakatok.blogspot.com/2021/05/giveaway-raya-2021-duit-raya-by-bola.html

    ReplyDelete
  2. Watak yang menghiburkan pembaca. Okaylah bacaan santai santai gitu. Alhamdulillah sambil membeli sambil menyumbang :)

    ReplyDelete
  3. handsome betul ea Encik Posmen tu haha

    ReplyDelete
  4. sapa yg lukis gmbr en posmen tu... hensem jd nya hahaahha

    ReplyDelete
  5. Serious nk ckp yg story ni best gila wey!!! ....X kering gusi ...kerja nk gelak ja...even story ni santai ja tapi jln crita Tu lain drpd lain...X prnh trpikir kut yg auni Tu akn jmpa jodoh dia dgn Cara yg sgt (haahahha��) X tau nk kata mcm mna tpi serious lwk and apa yg bole dpt from story ni adalah jgnlah trlalu percaya sangat dgn org yg sntiasa rapat dgn kau...nk percaya bole tpi jgn melebih lebih sgt nnti kau yg sakit bila org yg kau percaya Tu la org yg akn aniaya kau nnti.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »