Saturday, May 1, 2021

Goodreads | Bacaan April 2021

Assalamualaikum..
Hye semua..

April sudah berlalu.. Sha berjaya baca 20 buah buku dalam bentuk ebook dan juga fizikal.. Kembali mencari buku fizikal demi melunaskan buku-buku yang tersimpan di rak To Be Read.. hehehe.. Setakat April 2021 ini Sha dah berjaya baca 90 buah buku pelbagai genre dan juga bentuk.. Baca demi melepaskan lelah dan mengembara ke tempat yang semakin sukar nak dijejak.. Melalui pembacaan juga Sha melepaskan emosi dan juga imaginasi.. hehehe..



17. Jari oleh Wan SC - ebook

11 comments:

  1. Wahhhh myra nak habiskan 1 buku sebulan pun susah. Bagusnya!

    Blog | The Grey Lines Between

    ReplyDelete
  2. WAHH! 90 buah buku dahhhh! Banyak tuuuu.
    Kak sha target ke setiap bulan nak baca banyak mana banyak mana? Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalunya baca ikut mood.. hehehe.. Tak ada targetpun..

      Delete
  3. banyak juga komik yg akak baca. saya memang xde mood la nak mengadap ebook sekarang..hehe

    ReplyDelete
  4. Wah, banyak dah buku yang Kak Sha tahun ni.

    ReplyDelete
  5. Tahniah! Teruskan membaca kerana ia amalan mulia.

    ReplyDelete
  6. Tahniah kaksha. Semoga berjaya sampai target seterusnya :)

    ReplyDelete
  7. sy dah mula baca novel online... tp tu laa baru separuh dah tidur. cerita bgs pun boleh terlelap hahahaha

    ReplyDelete
  8. eh psikopat nirwajah tu dalam list saya jugak hehe

    ReplyDelete
  9. waahhh !! byk ni kak sha ! congrats

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »