Tuesday, May 25, 2021

Minuman | F&N Sparkling Honey Lemon

Assalamualaikum..
Hye semua..

Akhirnya berjaya beli di 7Eleven.. Nak beli online di shopee, risau sampai jadi lain.. Kebetulan masa nyinggah di 7Eleven beli coklat, nampak air ini.. Sha beli dua flavour je.. Untuk honey lemon ini, Sha suka rasa dia.. Terasa madu dan lemon tu bila di tekak.. Tak ditenggelami dengan rasa gas dia.. Kadang ada sesetengah air tu lebih bergas daru berperisa.. Yang ini tak.. Sama rata je rasa dia..

RM3 lebih.. tak ingat lebih tu berapa.. hehehe..

11 comments:

  1. wah mcm menark... nnt bole try cari la

    ReplyDelete
  2. Macam menarik je..ni yang macam nak beli aje.

    ReplyDelete
  3. wahh klu rasa dia sama rata ja mmg sedap la klu minum kan

    ReplyDelete
  4. menarik! nanti boleh pi cari kat 7e ^_^

    ReplyDelete
  5. Tak pernah minum lagi ni. tapi dapat rasa honey lemon memang sedap tu.

    ReplyDelete
  6. Murah jugak tu . Botol pun tak besar mana .

    ReplyDelete
  7. Best ni sparkling honey lemon. Pernah rasa yang FM punya versi citrus. pun sedap :)

    ReplyDelete
  8. ada nampak haritu tapi xberani nak try takut gas je lebih

    ReplyDelete
  9. nampak sedap..nanti nk cuba la

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »