Tuesday, May 11, 2021

ebook | Hot Alpha oleh Amarilis Rahim

Assalamualaikum..
Hye semua..

Kisah dendam yang tak berkesudahan.. Raef dan Rhea menjadi musuh akibat dendam orang tua mereka namun mereka juga dikahwinkan demi menghapuskan dendam.. Tanpa mengetahui perkara sebenar Rhea dan abangnya Luth merancang untuk membunuh Raef.. Pertembungan berlaku beberapa kali namun Rhea tak berjaya membunuh Raef sebaliknya Raef menyelamatkan Rhea dari cubaan bunuh.. ada musuh lain yang ingin membunuh mereka dan memporak perandakan hidup mereka..

Sha baca dan selesai pada 11.05.2021..

Sha beli dengan penulis dan baca menggunakan aplikasi Google Play Books
Published December 2020 by Amarilis Rahim

2 comments:

  1. Akibat dendam, macam macam boleh jadi. Dah kahwin pun rupanya ada plan lain. huhu

    ReplyDelete
  2. alaamakkk mcm cita mr and mrs smith ni... i like this kind of story line

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »