Saturday, May 15, 2021

KFC: Mozzarella Cheese Bites

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap dan berbaloi dibeli untuk mereka yang suka makan cheese macam Sha.. Sedap makan panas-panas.. Kalau sejuk pun sedap cuma dia agak liat sikit.. Kudapan ringan yang best dari KFC..

RM6.99
Harga ini untuk 8 ketul Mozzarella Cheese Bites.. 

14 comments:

  1. klu sejuk mmg liat , lengguh kunyah tapi still sedap hehe

    ReplyDelete
  2. saya beli haritu isi cheesenya sikit sangat, tak puas hehe

    ReplyDelete
  3. Tak pernah cuba lagi menu KFC yang ni.

    ReplyDelete
  4. Sedap! memang kena makan panas baru sedap cheese tarik gitu :)

    ReplyDelete
  5. Menu famous di kfc saya kerja hehehehe. Makan panas panas memang sedappppp!

    ReplyDelete
  6. untuk 8 ketui harga cemtu ok berbaloi..
    mmg ada plan nak makan kfc dalam masa terdekat. boleh cuba ni..

    jemput join GA di blog
    https://www.sitiyangmenaip.com/2021/05/nz-souvenirs-giveaway-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
  7. Tak rasa lagi ni. Esoklah beli

    ReplyDelete
  8. ni makan panas2 memang dapppp

    ReplyDelete
  9. Sedapnya... terus teringat kat pizza Shakeys. Dulu selalu beli Mozarela Sticks kat situ.

    ReplyDelete
  10. sedap eh? kena try jugalah ;-)

    ReplyDelete
  11. bln puasa aritu ada beli set kfc ada mozarella cheese bite ni tp sbb dh sejuk so cheese tu tkde la tertarik pjg

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »