Wednesday, May 5, 2021

Kad Raya dari Kak Farah

Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah, semalam selamat terima kad raya dari seorang penulis blog yang sweet iaitu Kak Farah.. Kalau anda berminat dengan kraf, anda wajib singgah blog Kak Farah.. Kak Farah rajin kongsi mengenai kraft.. Kad raya yang beliau kirimkan pada Sha ini pun hasil tangan beliau.. Cantik dan sangat klasik, memang mengundang perasaan nostalgia bila melihat kad raya ini.. Cumanya Sha dah agak lama tak berapa meraikan raya dengan mengirimkan kad.. masih mencari semangat sebenarnya.. Bila melakukan aktiviti mengirim dan menerima kad raya ini perasaan nostalgia dan semangat hari Raya tu lain macam sikit.. hehehe..

Jom terjah blog beliau..

Terima kasih Kak Farah..

8 comments:

  1. Lama rasanya xdpt kad raya.. Rindu dlu2 bila dpt kiriman kad raya

    ReplyDelete
  2. Cantikkkkk dan kreatif! Lama kannn tak dapat kad raya ni, bila dah dapat, menggamit kenangan betul hahaha.

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dapat kad raya. Teringat dulu- dulu kalau dapat kad raya ada pantun, pecah kaca pecah gelas, lepas baca harap balas.

    ReplyDelete
  4. Cantiknya kad raya hasil kerja tangan kak farrah yang sentiasa kreatif dan penuh dengan idea. Seronok dapat tu :)

    ReplyDelete
  5. syok dapat kad raya. teringat zaman blog dulu pernah buat exchange kad raya dengan blogger. rasa macam nak buat nanti laaa tahun depan kalau panjang umur hehe

    ReplyDelete
  6. Seronoknya dapat kad raya buatan tangan.
    Harap ada rezeki untuk dapat juga.

    ReplyDelete
  7. menarik kad raya nya! shida pun terima satu..sha :)

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »