Tuesday, May 25, 2021

Shopee | Pra Tempah Novel Sonogram

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha pun tak pasti kenapa Sha beli buku Fixi ini.. hahaha.. Sha buat pra tempah ini pada 01.05.2021 dan dijangka terima pada awal bulan 6 nanti.. Tapi Alhamdulillah, 22.05.2021 buku dah selamat Sha terima.. Memang terbaiklah pihak Fixi.. Sekian cerita Sha mengenai buku.. hehehe.. Owh ya, Sha beli melalui Shopee.. Mudah nak jejak perjalanan buku.. hehehe..

Novel yang Sha pra tempah.. Sonogram oleh Syafiq Aizat.. Dapat poskad istimewa dan name card.. 

Alang-alang menempah, Sha beli sekali dua novel ini sebab ada tulisan jawi.. Tajuk dia pun menarik.. Sha pakai beli je tanpa baca sinopsis.. Memang nampak tulisan jawi terus masuk cart.. hahaha..

16 comments:

  1. Bestnya, hari tu letak juga macam-macam buku dalam cart last2 lupa nak check out..ada promo pulak tuhh hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. Sha pun selalu buat macam nie.. letak dalam cart, lepas tu lupa.. hehehe

      Delete
  2. Seloka Anak Rantau dan Syawal Tak Boleh lewat tu mungkin di dalamnya pun ada tulisan jawi juga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup kak.. Sebelah jawi, dan sebelah lagi rumi.. Memang menarik dua buku tu..

      Delete
  3. unik jugak tajuk novel ku sonogram.. mengisahkan apa ye sha?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ikut sinopsis dia mengenai orang hilang dan eksperimen.. Nanti kalau Sha dah habis baca, Sha review di blog ye kak..

      Delete
  4. Berbaloi menunggu lama pun. Alhamdulillah dapat awal daripada ETA. Tajuk yang menarik, isinya mesti menarik juga :)

    ReplyDelete
  5. yang beli masa pbakl hari tu pun belum habis baca lagi dek kekangan PDPR

    ReplyDelete
  6. aaaaa cantiknya postcard dia bagi!

    ReplyDelete
  7. Dalamnya tulisan jawi Gak ke. Cover menarik

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »