Friday, May 14, 2021

KFC: Zesty Crunch Combo

Assalamualaikum..
Hye semua..

Semalam menu raya kami ialah KFC.. Memang tak masak apa pun juadah raya.. Beli KFC ini dalam 12 lebih macam tu, balik dan makan.. Cumanya yang Sha musykil, sekarang ini KFC memang dah tak bagi sos cili ke?? Sebelum-sebelum ini masa Ramadan, ada kawan beli KFC dan Sha pun ada beli dia bagi sos tomato je dan 2pcs sos cili.. Beli lagi bagi sos tomato je dan beli semalam tak ada sos langsung.. Tempat korang pun macam tu juga ke??

Pada Sha menu Zesty Crunch ini okaylah.. Nak kata sedap sangat tu taklah.. Sekali beli je kot.. hehehe.. Dia punya rasa tu dekat bahagian kulit je.. Isinya tak rasa sangat.. Ini ikut selera Sha ye..

RM19.90
Combo ini datang dengan 3 ketul ayam Zesty Crunch, kentang putar, coleslaw dan air lemon tea..

14 comments:

  1. Kfc sekarang memang kedekut sos.

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Sha
    Lama tak beli KFC, tak pastilah ada sos ke tidak.

    ReplyDelete
  3. atie tried ni, tapi tak kena dgn tekak

    ReplyDelete
  4. Ada bagi sos, kadang2 tu memang sikit sos nya kena mintak pulak suruh bagi lebih hehe

    ReplyDelete
  5. selalu kalau ayam goreng berperisa ni coating je rasa. rasa dia tak menyerap dalam isi. Tak pastilah kenapa tak ada sos. tak pernah pulak tak dapat sos.

    ReplyDelete
  6. Baru-baru ni beli, banyak jugak sos KFC bagi. Mungkin terlupa kot masa raya ni.

    ReplyDelete
  7. Ada je bagi, tapi kadang kadang kena mintakkk hehehe.

    ReplyDelete
  8. saya selalu jarang amat cuba menu baru KFC.. mmg tnggu orang review dlu..
    kdg2 nak cuba tapi ended up amek ayam jugak..

    ReplyDelete
  9. Semalam ingat nak beli tapi tengok orang ramai cancel je. Next time la

    ReplyDelete
  10. baru ni beli kfc, balik rumah baru perasan sos xde :(

    ReplyDelete
  11. Setuju ngan Sha. Rasanya setakat kat kulit luar je kan. Bahagian isi kat dalam tu dah tak rasa :)

    ReplyDelete
  12. ada je dpt sha...mungkin tmpt tu kena request kot

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »