Tuesday, May 4, 2021

Shopee | Promosi White Coffee

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha dan kopi memang sahabat baik.. hahaha.. Pantang nampak kopi yang lain dari selalu Sha minum, mulalah nak beli.. Tambah kalau ada tawaran harga menarik.. Hahaha.. Sabaq jelah..

Himalaya Salt Caramel White Coffee - RM12
White Coffee Hazelnut - RM12
Tapi ada promo dua pek ini RM14.90 sahaja.. Jimat RM9.10..

Kopi ini kena guna cawan besar sikit dari cawan biasa yang Sha guna (dalam gambar) sebab manis tapi sedap.. Sebab dia ada karamel dan garam.. Gabungan yang menarik dan unik untuk lidah Sha.. Garam dan karamel tu serasi bersama.. hehehe..

White coffee hazelnut ni sedap buat semua peminat kacang dan kopi macam Sha.. hehehe.. Memang bestlah rasa dia..Smooth je gandingan kacang hazel dan kopi.. Best minum sambil layan buku atau filem.. Serius sedap..

10 comments:

  1. ooh wak xleh minum kopi apa2 dah sekarang.. huhuhu

    ReplyDelete
  2. Himalayan salt caramel tu macam menarik je. Rare kopi taruk garam

    ReplyDelete
  3. Saya pun suka white coffee hazelnut. Sedap. Tapi bukan brand ni

    ReplyDelete
  4. Nampak menarik white coffee hazelnut tu

    ReplyDelete
  5. Jimat sangat dah tu.. Hampir RM10 jugak jimat tu

    ReplyDelete
  6. White coffee hazelnut, i love it too

    ReplyDelete
  7. memang jimat sangat tu. Saya suka white coffee hazelnut. Sedap!

    ReplyDelete
  8. Aduhai, terbau-bau aroma kopi huhuhu

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »