Monday, June 21, 2021

Day 13 PKPD PSAS

 Assalamualaikum..
Hye semua..

Alhamdulillah.. Hari ini PdPR berjalan lancar.. Lega rasanya bila tengok anak-anak berjaya mengikuti kelas Google meet dan juga live chat di Telegram.. Perkara menarik untuk PdPR kali ini adalah live chat di Telegram.. Walaupun tanpa muka, namun guru dan anak murid masih boleh berinteraksi secara dua hala.. Seronok pula.. Sha pun tak tahu Telegram boleh buat live chat.. Menarik kan..

Satu lagi yang menggembirakan Sha bila dapat mesej mengatakan PKPD kami conform tamat esok.. Yeah!!! Rabu bolehlah keluar melihat dunia.. Hahaha.. Dah tak tentu arah dah Sha ni.. Tak keluar-keluar.. Perasaan dia lain macam tau.. 

Petangnya pula giliran Sha bermesyuarat menggunakan Microsoft Teams.. Boleh guna telefon bimbit ataupun komputer.. Senanglah.. Sambil buat kerja lain sambil mesyuarat.. Hehehe..

11 comments:

  1. Alhamdulillah
    tamat pertapaan selama 2 minggu

    ReplyDelete
  2. yeahhh, da bebas ble keluar. tp kena jaga SOP ye kak sha. covid skrg menyerang kita xhenti=henti. dah rindu nak keluar ruma tanpa batasan. nak rentas daerah tanpa surat. nak melancong lagikk.rindu sgt.

    ReplyDelete
  3. Happy kannn bila boleh keluar rumah, tak terperap dalam rumah sahaja >.<
    Apa apa pun, stay safe kak sha :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah akhirnya penjara pkpd dah dibuka. Jaga diri sha

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah. Bebas dari penjara hehehheee.

    ReplyDelete
  6. legaaaaa...
    semoga si covid ni cepat ilang dari dunia kan.
    gerak bebas mcm dulu kala.

    ReplyDelete
  7. tak pernah pulak tahu ada live chat dekat telegram. Menarik jugak tu sebab Telegram sesuai untuk kerja office

    ReplyDelete
  8. lega tu x leh digambar kan sha?😊

    ReplyDelete
  9. live chat telegram? sy pun baru tahu lepas kesini hehehe

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah semoga dijauhkan dr penyakit ni

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »