Monday, June 28, 2021

Shopee | Coklat Cadbury

Assalamualaikum..
Hye semua..

Membeli coklat Cadbury pelbagai jenis melalui Shopee.. Hehehehe.. Tujuan asal nak beli Cadbury Doybag Favourites 180g (12's) je sebab dalam dia ada coklat biasa, chipsmore, oreo dan badam.. Lagipun tak pernah nampak lagi dekat pasaraya.. Sekali rambang mata tengok aneka coklat.. Tu yang tambah coklat lain.. hehehe.. Tapi Sha suka beli saiz kecik.. Senang nak makan.. Buka, makan dan habis.. Kalau saiz besar ini bukan boleh makan sekaligus.. Makan separuh lepas tu simpan.. hehehe.. Bolehlah tahan sebulan lebih.. Hehehe..

Cadbury Doybag Favourites 180g (12's) x 4
Cadbury Dairy Milk Bubbly (50g x 3)
Cadbury Dairy Milk Honeycomb & Nuts (40g x 3)
Cadbury Shots (20 x 18g)

Cadbury Doybag Favourites 180g (12's)
Dalam ini ada:-
Cadbury Dairy Milk - 4pcs
Cadbury Dairy Milk Chipsmore - 3pcs
Cadbury Dairy Milk Oreo - 3pcs
Cadbury Dairy Milk Roast Almond - 2pcs

14 comments:

  1. wahh bestnyaaa.. dah lama x soping coklat byk2 camni sejak anak dah pandai bukak peti ais kat umah..ekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kikiki.. Bila dah pandai memang kena pantaulah isi dalam peti ais kan..

      Delete
  2. Rasanya tak pernah nampak lagi cadbury pelbagai perisa dijual dalam satu paket di pasar raya.

    ReplyDelete
  3. Amboiiiii sha banyaknya coklat. Kalau dapat pi langkawi kan mesti best kan shopping coklat...huhuhuhu

    ReplyDelete
  4. Haha saya beli apabila ada jualan murah di kedai. Beza saya suka bar yang besar. Ini betul boleh makan sedikit.

    ReplyDelete
  5. kalo shopping coklat byk2 camni teringat kat langkawi je.. hihi..
    syoknya mkn coklat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. adoi.. rindu langkawi.. huhuhu..
      sekarang nie shopping dekat shopee jelah.. huhuhu

      Delete
  6. shopping chocolate! tapi, memang yang kecik-kecik ni lagi senang nak makan..yang besar, habis gak tapi yang kecik ni lagi feels :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau besar tu sekali hadap je dah habis.. hehehe..
      Kecik-kecik ini boleh berulang makan.. hehehe..

      Delete
  7. W'salam Sha,
    Meriah betul coklat Sya beli, puas makan. Dapat rasa semua flavor.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu lah meriah, seronok juga beli packaging macam nie..

      Delete
  8. Best oooo kak sha beli cadburry!
    Kak sha pernah try tak lagi cadburry ft daim punya? Nampak sedap jugak yang tuuu hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak pernah cuba lagi.. Ada juga nampak tapi saiznya besar.. hehehe.. InsyaAllah nanti nak cuba juga..

      Delete
  9. Memborong sakan ni hehehe. Lama tak makan terus teringin

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »