Saturday, June 5, 2021

Review #luckyblog 9: Kasihku Amani oleh Alien Oren

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Sukanya bila dapat review dari AO aka Alien Oren.. Seronok tau perasaan bila ada yang sudi review blog kita.. Review ini kira promosi percuma tau.. Bukan senang nak dapat.. hehehe.. Terima kasih AO untuk review yang ohsem, super duper sweet dan menarik ini.. Jemput baca review penuh di entry AO yang bertajuk - Review #luckyblog 9: Kasihku Amani.. Selain Sha ada lagi blogger lain yang di review AO tau.. Terjah je blog beliau di sini https://www.alienoren.com/..

Suka!! Suka!! Hehehe

Siap dapat kad raya lagi.. Terima kasih Alien Oren..

9 comments:

  1. hehehe atie pun suka blog kena reviewed dari AO!!! dia tul2 tauuu how nak describe kita kan hehehe

    ReplyDelete
  2. Cantiknya kad Raya dari Alien Oren! Tahniah Kak Sha!

    ReplyDelete
  3. Tahniah sha!
    lpeas ni mesti ramai akan singgah dan baca blog sha :)

    ReplyDelete
  4. thank you kak sha! seronok review blog blogger lain sampai tertunda entri lain hahaha
    btw, semoga kak sha berjaya dunia kahirat dalam dunia blogging! #keepinspiringus

    ReplyDelete
  5. tahniah kak sha :)

    https://www.tiarasaphire.com/2021/06/drama-korea-taxi-driver-2021.html

    ReplyDelete
  6. Senang hati kan baca AO review blog kita hehehe :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah sha lama dah blog x review hihihi

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »