Friday, June 11, 2021

ebook | Bet Me: A Romantic Comedy (Lucky in Love Book 2) by Lila Monroe

Assalamualaikum..
Hye semua..

Lama tak baca novel BI.. Sajalah cuba-cuba baca.. Hahaha.. Jenuh juga nak habiskan.. Kisah romatik komedi yang santai-santai sahaja.. Novel BI kan, adalah adegan yang tak sesuai dibaca 18 tahun ke bawah.. Kalau ikutkan ini novel kedua untuk siri Lucky In Love, tapi okay je pembacaan walau tak buku pertama..

Kisahnya si Lizzie yang tanpa sengaja telah memuat naik satu video secara public.. Video luahan hati beliau mengenai lelaki yang lebih suka terus kepada seks bukannya romance dan bina hubungan.. Jake pula lelaki yang tanpa sengaja tertidur semasa sedang bersama dengan Lizzie dan punca Lizzie buat video luahan hati tu.. Kawan Jake yang berkerja di portal berita telah melancarkan hadiah pada sesiapa yang berjaya bawa Lizzie ke bilik tidur.. Memang semuanya berpunca dari video Lizzie tapi tu lah, lebih memandang kesalahan orang lain dari diri sendiri..

Sha baca pada 08.06.2021 dan selesai pada 10.06.2021..

Sha baca secara percuma menggunakan aplikasi Google Play Books..
Published January 25th 2017 by Lila Monroe Books

1 comment:

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »