Tuesday, June 8, 2021

Minuman | LIVELY Pear Schisandra Tea

Assalamualaikum..
Hye semua..

Air teh ini adalah gabungan Schisandra Berries, Pear dan Black Tea.. Rasanya unik dan tidak terlalu manis sebab menggunakan ekstrak stevia dan sedap diminum sejuk.. Kalau nak cuba dekat shopee ada jual rasanya.. Sha dapat percuma.. hehehe.. Jadi tak pasti harga jualannya berapa.. Sha sejukkan dulu dalam peti ais kemudian baru minjm.. Memang best.. Buat yang menggemari teh hitam pasti akan suka rasa dia.. Untuk Sha rasanya memang unik..

LIVELY Pear Schisandra Tea (450ml)
Air percuma sebab beli produk Nestle melalui Shopee.. 

6 comments:

  1. teh itam ni cam rasa kelat2 sket tak?

    ReplyDelete
  2. kakmim sejenis yg sukar nk cuba air yg baru sha.. kalo beli air tin ke botol ke mmg akn ambik air yg sama je.. kalau x pun plain water je.. hehehe.. boring x?

    ReplyDelete
  3. wah, nampak sedap air nii. xpenah try lagi,hehe

    ReplyDelete
  4. Ala dah lama tak makan buah pear la. Bila terpandang ada buah pear ni terus nak.

    ReplyDelete
  5. Gabungan tiga jenis bahan memang menghasilkan rasa yang unik kan Sha.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »