Wednesday, June 30, 2021

Program Kesedaran Psikologi oleh JPA - #BDR: Kerja VS Keluarga

Assalamualaikum..
Hye semua..

Petang tadi Sha ikuti FB Live oleh Jabatan Perkhidmatan Awam mengenai #BDR: Kerja VS Keluarga yang disampaikan oleh Tuan Syamsul Debat.. Memang topik yang menarik.. Sebagai motivasi bagi mereka-mereka yang Berkerja Dari Rumah.. 

Semua yang disampaikan memang kena tepat untuk situasi Sha dan keluarga.. Memang betul setiap pagi dari Isnin hinggalah Jumaat je mesti pening nak kejutkan bangun pagi dan buat PdPR.. Ini keletah si adik.. Kakak Alhamdulillah okay dan mudah untuk dibangunkan.. Kakak tahu urus diri sendiri.. Adik je Sha kena pantau.. 

Boleh tonton rakaman ini dekat FB Jabatan Perkhidmatan Awam..

5 comments:

  1. Panel best, kena cari masa ni untuk tengok

    ReplyDelete
  2. tak tahu nak buat macam mana dah..buat yang termampu aje

    ReplyDelete
  3. Kena pandai urus emosi kan. Yang tak ada anak ni pun stress dengan BDR.

    ReplyDelete
  4. best ni, dia kalu kasi syarahan..tak bosan. ada je lawak dia.
    but topik ni memang sedih, kesian tgk ramai yg terjejas. bantu yg mana mampu
    selain tu berdoa semoga semuanya kembali pulih....aamiin!

    ReplyDelete
  5. Semoga dipermudahkan urusan ibu bapa semasa PdPR ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »