Monday, June 7, 2021

Nescafe Dairy Free: Badam Latte

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha nampak iklan air ini lalu lalang dekat Facebook.. Teruja nak rasa, Sha cari dekat Shopee.. Cepat betul habisnya.. Hari ini masuk cart, esoknya dah sold out.. Dua, tiga kali jugalah masuk keluar cart baru berjaya beli.. Minuman kopi badam tanpa tenusu.. Sedap, kena dengan tekak Sha.. Rasanya ngam ngam je.. Tak manis dan rasa kacang badam tu tak adalah kuat.. Memang best minum waktu petang bersama sepinggan kuih atau sepotong kek.. 

Harga sebotol di Shopee ialah RM3.20 (225ml)..

5 comments:

  1. Teringin hendak rasa susu badam.

    ReplyDelete
  2. pebret tapi ya ampun nak buka penutup dia punya la seksa....
    kita ada buat satu entry pasal ni hahah.. x tau la setiap kali beli mesti ada masalah nak buka penutup...

    ReplyDelete
  3. Amboi kombinasi kudap2 sha..kuih dgn kek ye..hahaa..semua manis2 belaka ^_^

    ReplyDelete
  4. Dah 2 kali dah ni gambar ni melintas. Kena beli gak la kat Shopee. Nak keluar rumah malas plus takut sini kes tinggi. Saya suka almond milk

    ReplyDelete
  5. ehhh, niii baru ke kak? macam nak try jeee ni,hehe

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »