Thursday, June 24, 2021

ebook | Dara Untuk Dia oleh Cik Bawang

Assalamualaikum..
Hye semua..

Novel yang sempoi dan ringan.. Bacaan santai untuk menaikkan kembali mood membaca.. hehehe.. Sha baca guna aplikasi PNM e-Reader ini.. Kisah seorang Dara Dahlia yang dilukai lelaki.. Dara tak sangka lelaki yang disayangi rupanya suami orang.. Sudah beristeri namun masih mengejar Dara hinggakan bila Dara diserang isterinya pun lelaki tu tetap mengejar.. Kemunculan Farel menyelamatkan Dara.. Namun selepas kahwin, bonda Farel pula menjadi masalah.. Tapi penamatnya sweet je sebab novel pendek kan..

Paling memikat Sha untuk membaca adalah cover novel ini.. Sangat cantik dan sweet..

Sha baca dan selesai pada 23.06.2021..

Sha baca menggunakan aplikasi PNM e-Reader..
Published July 2020 by Cik Bawang

8 comments:

  1. Cover novel ni cantik dan nama penulis pun unik.

    ReplyDelete
  2. nama penulisnya cik bawang? adoih laa...comel sgt

    ReplyDelete
  3. kesiannya kalau jumpa lelaki gatal macam tu. tak memasal Dara pulak kena serang padahal yang salah lelaki tu

    ReplyDelete
  4. setuju dgn sha..cover dia cantikkkk sy suka👍👍

    ReplyDelete
  5. novel pendek ni biasa cerita tidakla intense mana, kita pun nda stress baca kan

    ReplyDelete
  6. sweetnya cover dia....oh ada ye penulis cik bawang...emm tak pernah dengar je

    ReplyDelete
  7. Cantik cover.. kesian dara jd rebutan

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »