Wednesday, June 2, 2021

GIVEAWAY SAMBAL BILIS PEDAS - d' SAMBAL licious

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jom sertai Giveaway sedap ini.. Hehehe.. Sedaplah kalau menang.. Sambal tu.. Boleh buat menu masa bersahur atau menu tambahan pembuka selera.. Rugi kalau tak sertai.. hehehe.. Semoga ada rezeki Sha dan kamu-kamu untuk menang sambal sedap ini.. hehehe..


Tamat pada 15 Jun 2021

13 comments:

  1. Semoga kak Sha ada rezeki untuk menang...

    ReplyDelete
  2. nampak sedap je, nak join juga laa good luck Sha

    ReplyDelete
  3. Goodluck and all the best kak sha! ^.^

    ReplyDelete
  4. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini.

    ReplyDelete
  5. Terliur tengok gambar sambal tu. Mesti sedap. Good luck!

    ReplyDelete
  6. All the best sha!
    shida nk join jugak lah :)

    ReplyDelete
  7. Moga ada rezeki menang sambal bilis ni :)

    ReplyDelete
  8. singgah sini dari giveaway yang sama...

    https://www.mialiana.com/2021/06/giveaway-sambal-bilis-pedas-d-sambal.html

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »