Friday, June 25, 2021

Makanan | Nestle KitKat with Lotus Biscoff

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sha memang dah lama nak beli coklat ini sejak baca entry Nestle KitKat Lotus Biscoff Limited Edition Baru Sedap !! di blog Siti Yang Menaip dari Januari lagi.. Ini pun encik suami yang belanja.. hehehe.. Asyik keluar masuk shopping cart di Shopee je.. hahaha..

Rasa dia... Memang barbaloilah bayar harga tu.. Lapisan coklat yang sedap bersama biscoff tu memang terbaiklah.. Berbaloi sangat-sangat buat pencinta coklat seperti Sha ini.. Rasa ini terlalu sukarbnak ditukarkan kepada perasaan sedap bergantung pada siapa yang merasanya.. Macam coklat ini, Sha cakap sedap tapi encik suami Sha cakap manis.. Nampak tak.. Pada Sha sedap, pada korang Sha tak tahulah.. hehehe..

Harganya RM23.90 sebungkus ini.. Ini beli dekat Shopee ye.. Dekat pasaraya Sha tak ada jumpa pula..

Ada 7pcs dalam 1 pek tu..

13 comments:

  1. tak pernah jumpa lagi di pasaraya

    ReplyDelete
  2. tak pernah nampak lagi edition ni.

    ReplyDelete
  3. mentang2 ada biscoff trs jd harga kayangan yaa😆

    ReplyDelete
  4. Betul tu jarang nak jumpa kitkat lotus ni kat supermarket .

    ReplyDelete
  5. Nampak best sangat tu. Suka makan coklat yang macam ni. Krup krap bunyi nanti. 👍

    ReplyDelete
  6. Saya pulakk rasa nakkkk membeli sebab kak sha cakap sedapppp hahaha

    ReplyDelete
  7. Teringin gak. Kena cari kat shoppe gak nampaknya ni.

    ReplyDelete
  8. menarik pulak edition kitkat kali ni..sha

    ReplyDelete
  9. wah coklat kayangan ni...nampak yummy je

    ReplyDelete
  10. Coklat ni hanya jual dlm shopee kt luar tak jual. Tak beli lg tp mmg sedap

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »