Sunday, October 17, 2021

Amazin' Graze: Mini Coconut Kaya Granola Bites

Assalamualaikum..
Hye semua..

Yeah!! Yang ini sedap.. Tak rasa sangat pun kaya tu tapi rasa kelapa.. Lepas tu ada badam, pecan, rolled oat dan juga buah kranberi kering.. Memang bestlah.. Rasa dia kena dengan tekak Sha dan mengenyangkan.. 

RM4.90 (40g)
Ingredients: Traditional rolled oats, Coconut Shreds, Honey, Coconut Sugar, Pecans, Almonds, Coconut Powder, Dried Cranberries, non-GMO Canola Oil, Chia Seeds, Egg Yolk Powder, Pandan Leaves, Sea Salt

Sekali makan je tapi mengenyangkan.. Saiznya comel je..

Kita makan dengan susu.. Sedap wei..

4 comments:

  1. Packaging dia sweet sangat warna pink

    ReplyDelete
  2. Macam sedap perisa coconut kaya ni.

    ReplyDelete
  3. ammi tak pernah rasa granola ni..padahal main kebun2 kat telephone hari2 je buat Granola Bar hahaha

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »