Thursday, October 21, 2021

Twisties Kaya Butter Toast

Assalamualaikum..
Hye semua..

Jalan-jalan dekat Billion dan terjumpa keropok Twisties ini.. Keropok pun nak ada perisa kaya butter toast tau.. Hahaha.. Bau kaya dan mentega tu wangi semerbaak sampaikan seram nak makan.. Risau rasa dia pelik tapi tak pun.. Untuk Sha dan keluarga, rasa dia memang best.. Sedap weih!! Terus kami beli lagi.. hahaha..

RM1.90

Isi dalam macam biasalah banyak angin dari keropoknya.. hahaha..

6 comments:

  1. Pertama kali nampak Twisties prisa kaya butter toast.

    ReplyDelete
  2. lom pernah jumpa lagi..
    kdang2 terpikir, kenapalah perlu pakai plastik besar2 tp isi sikit. baik guna je plastik size kopok Mi-Mi tu..elok je comel

    ReplyDelete
  3. Tak pernah try lagi. Sejak viral kelapa, kaya, pandan & onde2 dalam makanan & air, makin banyak industri2 pemakanan cuba nasib dengan pelbagai produk dengan perisa2 viral 😅.Kalau kena ditekak tak jadi masalah. Yang tak kena tu yang seram tu😂

    ReplyDelete
  4. Lepas ni mesti diorang buat perisa pandan kelapa pulak.

    ReplyDelete
  5. Betul. Memang sedap. Boleh repeat order ni.

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »