Wednesday, October 6, 2021

Minuman | Dutch Lady: Juicy Milk Mangga

Assalamualaikum..
Hye semua..

Sedap okay.. Sha memang peminat buah mangga.. Bila nampak air ni terus Sha beli 1.. Berbaloi sangat untuk tekak Sha.. Rasa mangga dan susu tu sangat cantik bergabung.. Kalau tambah ketulan buah mangga lagi mengancam.. Hahaha.. Sha beli dekat Petronas.. Tak ada pula jumpa dekat 99 Speedmart.. Minum sejuk-sejuk lepas balik dari briswalking memang ngamlah.. Nyaman je dia lalu tekak.. hahaha..

RM2.00

7 comments:

  1. Tak pernah cuba lagi mana-mana produk juicy milk Dutch Lady. Mecam sedap je lepas baca review Kak Sha ni.

    ReplyDelete
  2. Mesti sedap ni bila susu dan mangga bergabung.

    ReplyDelete
  3. betul sha..susu yg rare xjumpa kat kedai biasa2 hehee

    ReplyDelete
  4. Nampak jugak susu ni nanti nk beli lah

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »