Wednesday, October 20, 2021

Hotel Suria Malaqa, Melaka

Assalamualaikum..
Hye semua..

Saja nak kongsi dengan korang hotel budjet yang sesuai untuk korang tidur dan berehat je di Melaka.. Memang sesuai untuk tidur dan rehat je.. Dari segi keluasan memang bestlah, aircond pun sejuk.. Lain-lain kena terima seadanya ye.. hehehe.. Sha tempah melalui Agoda dan harganya termasuk tax RM68.61 tapi masa check in dia sampai pukul 10.30 malam je.. Kalau nak check in lewat, better call maklumkan atau boleh check in dulu dan sambung berjalan.. Masa check in kena bayar deposit RM52 tau..

Luaskan bilik dia.. Kalau bawa toto pun boleh.. Abaikan sepah-sepah tu ye.. hehehe..

Dua katil queen

Ada meja makan

Ada tv dan almari solek

Ada peti ais, meja, cattle dan cawan..

Ada bathtub tapi bocor rasanya bathtub dia sebab meleleh je air keluar dari bahagian bawah.. Bilik air agak kurang bersihlah.. Air pun kuning je.. 

Ada shower dengan tirai tapi air dia perlahan gila..

Ada sinki

3 comments:

  1. Air kuning tu kalau tak tahan boleh alahan kulit

    ReplyDelete
  2. wah..besar tul bilik hotel, selesa sgt tu. cuma bilik air...emmmm.

    ReplyDelete
  3. Nasib baik harga murah. Kalau tak, terkilan gak lah tak dapat guna bath tub

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »