Saturday, October 2, 2021

Massimo Burrosa Butter Cake

Assalamualaikum..
Hye semua..

Beli di Petronas.. Kalau tengok dekat pembungkusan dia, bahagian atas belah kiri tu ada logo 10th Anniversari Special Edition.. Kalau tak silap ada lagi dua rasa iaitu Red Velvet dan Tiramisu tapi tak jumpa pula.. Ada yang ini je.. Kek Paun yang mengancam dengan pembungkusan yang sangat menyerlah.. Sedaplah rasa dia.. Ingatkan ada krim kat tengah dia.. hehehe.. Tak ada rupanya.. 

RM1.60

Tak ada krim pun kat tengah dia..

4 comments:

  1. Tak pernah jumpa lagi kek ni. Pernah beli roti putih Massimo je.

    ReplyDelete
  2. Patut special edition bagi lah extra sikit krim ke, glaze ke..

    ReplyDelete
  3. Hahahaha.. Terkena gimik pemasaran

    ReplyDelete
  4. ingatkan jenama massimo ni roti je , rupanya ada keluaran untuk muffin juga

    ReplyDelete

Assalamualaikum.. Salam ukwah dari saya untuk anda..
Terima kasih sudi singgah blog saya..

Daisypath Anniversary tickers

Goodreads

Sha's bookshelf: read

Dia Trouble Maker
Bara
Pelukis Jalanan
Kelibat Setan
Mila’s Big Splash
Dheo's
Misi Budak Tahfiz
Puaka Jambatan
Saat Aku Berpaling
Cikgu Kelas Sebelah
Surihati Encik Pembunuh
Aneh
Kasyaf Ain
Jadikan Aku Yang Terakhir
Cik Isteri Dan Encik Suami
Projek Seram: TOYS
Lamaran Di Taman Nakajima
Pemburu
Misi Hero
Pinjam Sayap


Sha Mohamed's favorite books »